Humberto op Zaterdag gemist? Nyck de Vries over zijn Formule 1-debuut

Humberto op Zaterdag gemist? Nyck de Vries over zijn Formule 1-debuut

Zondag 18 september 2022 om 08:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Nyck de Vries is de meest gewilde coureur in het Formule 1-circus. Afgelopen zondag tijdens de Grand Prix van Monza was zijn debuut. Bij zijn eerste race in de Formule 1 haalde hij direct punten én werd hij driver of the day.

"Geen garantie op stoel"
De Vries zit nu in Monaco en Humberto Tan had in de uitzending van gisteren live contact met hem. De coureur had het over zijn succes die dag, maar blijft realistisch: "Dit wil geen garantie op een stoeltje geven. Daar zijn we nog niet." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em> gemist? <em>Nyck de Vries</em> over zijn <em>Formule 1-debuut</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Nyck de Vries is de meest gewilde coureur in het Formule 1-circus. Afgelopen zondag tijdens de Grand Prix van Monza was zijn debuut. Bij zijn eerste race in de Formule 1 haalde hij direct punten én werd hij driver of the day. "Geen garantie op stoel"De Vries zit nu in Monaco en Humberto Tan had in de uitzending van gisteren live contact met hem. De coureur had het over zijn succes die dag, maar blijft realistisch: "Dit wil geen garantie op een stoeltje geven. Daar zijn we nog niet." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang' Bekijk deze video » Zien: Tom Grennan zingt nieuwe hit 'All These Nights' live bij Humberto Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag gemist? Nyck de Vries over zijn Formule 1-debuut

Actuele video's

Meer actuele video's