Het wordt een grimmige Prinsjesdag volgens Gijs Rademakers (Humberto op Zaterdag)

Het wordt een grimmige Prinsjesdag volgens Gijs Rademakers (Humberto op Zaterdag)

Zondag 18 september 2022 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Een dikke onvoldoende voor het kabinet. Rutte IV scoort slechts een 3,3. Dat blijkt uit de jaarlijkse prinsjesdagpeiling van het nieuws- en actualiteitenprogramma EenVandaag. Gijs Rademakers heeft het erover: "Het wordt een grimmige Prinsjesdag." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Het wordt een grimmige Prinsjesdag volgens <em>Gijs Rademakers</em> (<em>Humberto op Zaterdag</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Een dikke onvoldoende voor het kabinet. Rutte IV scoort slechts een 3,3. Dat blijkt uit de jaarlijkse prinsjesdagpeiling van het nieuws- en actualiteitenprogramma EenVandaag. Gijs Rademakers heeft het erover: "Het wordt een grimmige Prinsjesdag." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!" Bekijk deze video » Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang' Bekijk deze video »
TV :
Het wordt een grimmige Prinsjesdag volgens Gijs Rademakers (Humberto op Zaterdag)

Actuele video's

Meer actuele video's