Unplugged in Humberto op Zaterdag: Jaydie Rutten zingt 'Put your records on'

Unplugged in Humberto op Zaterdag: Jaydie Rutten zingt 'Put your records on'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Iedere week trekt Humberto met zijn team door het land, op zoek naar de grootste zangtalenten van Nederland. De talkshow laat ze a capella zingen voor de microfoon. Afgelopen week werd Jaydie als tweede winnaar uitgeroepen door de gasten. Dit is haar eerste keer op televisie. Bekijk het fragment hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Unplugged in <em>Humberto op Zaterdag</em>: Jaydie Rutten zingt 'Put your records on' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Iedere week trekt Humberto met zijn team door het land, op zoek naar de grootste zangtalenten van Nederland. De talkshow laat ze a capella zingen voor de microfoon. Afgelopen week werd Jaydie als tweede winnaar uitgeroepen door de gasten. Dit is haar eerste keer op televisie. Bekijk het fragment hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!" Bekijk deze video » Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang' Bekijk deze video »
TV :
Unplugged in Humberto op Zaterdag: Jaydie Rutten zingt 'Put your records on'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV