Wouter Corduwener spreekt 29 talen: "Zorgt voor verbroedering" (Humberto)

Wouter Corduwener spreekt 29 talen: "Zorgt voor verbroedering" (Humberto)

Sunday 18 September 2022 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Heb je ooit weleens in een Chinees restaurant in Italië op z'n Zuid-Afrikaans een Kung Pao Kip willen bestellen? Wouter Corduwener kan je er bij helpen. Hij spreekt maar liefst 29 talen en was gisteren te gast bij Humberto op Zaterdag. Wat is zijn geheim? Bekijk het fragment hieronder. Hij vindt dat het leren van veel talen voor 'verbroedering' zorgt.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wouter Corduwener</em> spreekt 29 talen: &quot;Zorgt voor verbroedering&quot; (<em>Humberto</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Heb je ooit weleens in een Chinees restaurant in Italië op z'n Zuid-Afrikaans een Kung Pao Kip willen bestellen? Wouter Corduwener kan je er bij helpen. Hij spreekt maar liefst 29 talen en was gisteren te gast bij Humberto op Zaterdag. Wat is zijn geheim? Bekijk het fragment hieronder. Hij vindt dat het leren van veel talen voor 'verbroedering' zorgt. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto gemist? Wilma sloot haar gas af en doucht nu met emmer en washandje Bekijk deze video » Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!" Bekijk deze video »
TV :
Wouter Corduwener spreekt 29 talen: "Zorgt voor verbroedering" (Humberto)

Actuele video's

Meer actuele video's