Rowwen Hèze over samenwerking met Roxeanne Hazes voor film Kwestie van Geduld (video)

Rowwen Hèze over samenwerking met Roxeanne Hazes voor film Kwestie van Geduld (video)

Zondag 18 september 2022 om 11:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

We zagen gisteren bij Humberto op Zaterdag een bijzondere samenwerking. De echte Amsterdamse Roxeanne Hazes en het door en door Limburgse Rowwèn Heze zijn samen de studio ingedoken. Voor de film Kwestie van Geduld herschreven zij de grootste hit van Rowwen Hèze, Limburg, tot een gloednieuwe titelsong. Bekijk het fragment met Rowwèn Hèze over de samenwerking met Roxeanne Hazes hieronder.

Kwestie van Geduld is vanaf 20 oktober 2022 te zien in de Nederlandse bioscopen. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Rowwen Hèze over samenwerking met <em>Roxeanne Hazes</em> voor film <em>Kwestie van Geduld</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. We zagen gisteren bij Humberto op Zaterdag een bijzondere samenwerking. De echte Amsterdamse Roxeanne Hazes en het door en door Limburgse Rowwèn Heze zijn samen de studio ingedoken. Voor de film Kwestie van Geduld herschreven zij de grootste hit van Rowwen Hèze, Limburg, tot een gloednieuwe titelsong. Bekijk het fragment met Rowwèn Hèze over de samenwerking met Roxeanne Hazes hieronder. Kwestie van Geduld is vanaf 20 oktober 2022 te zien in de Nederlandse bioscopen. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang' Bekijk deze video » Zien: Tom Grennan zingt nieuwe hit 'All These Nights' live bij Humberto Bekijk deze video »
TV :
Rowwen Hèze over samenwerking met Roxeanne Hazes voor film Kwestie van Geduld (video)

Actuele video's

Meer actuele video's