Humberto op Zaterdag: Collin Hoeve vat uitzending 17 september muzikaal samen

Humberto op Zaterdag: Collin Hoeve vat uitzending 17 september muzikaal samen

Zondag 18 september 2022 om 11:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Onze Studio-Songwriter Collin Hoeve maakte twee weken geleden indruk met zijn auditie bij Holland's Got Talent en vatte zaterdag 17 september opnieuw de uitzending van Humberto op Zaterdag samen in een lied. Bekijk het optreden in de video hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em>: <em>Collin Hoeve</em> vat uitzending <em>17 september</em> muzikaal samen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Onze Studio-Songwriter Collin Hoeve maakte twee weken geleden indruk met zijn auditie bij Holland's Got Talent en vatte zaterdag 17 september opnieuw de uitzending van Humberto op Zaterdag samen in een lied. Bekijk het optreden in de video hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tom Grennan zingt nieuwe hit 'All These Nights' live bij Humberto Bekijk deze video » Humberto tan vindt dit woke-filmpje correct: "Het deugt aan alle kanten" (video) Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag: Collin Hoeve vat uitzending 17 september muzikaal samen

Actuele video's

Meer actuele video's