Humberto tan vindt dit woke-filmpje correct: "Het deugt aan alle kanten" (video)

Humberto tan vindt dit woke-filmpje correct: "Het deugt aan alle kanten" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Afgelopen week was er veel ophef over de uitspraken van Ongehoord Nederland. Humberto Tan laat in Humberto op Zaterdag een woke-filmpje zien tijdens de show en vindt dat de video van alle kanten deugt: "Kijk even naar dit woke filmpje. Het deugt aan alle kanten. En het laat zien hoe belangrijk het is dat je gezien wordt. Zeker als je zo jong bent." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto tan</em> vindt dit woke-filmpje correct: &quot;Het deugt aan alle kanten&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen week was er veel ophef over de uitspraken van Ongehoord Nederland. Humberto Tan laat in Humberto op Zaterdag een woke-filmpje zien tijdens de show en vindt dat de video van alle kanten deugt: "Kijk even naar dit woke filmpje. Het deugt aan alle kanten. En het laat zien hoe belangrijk het is dat je gezien wordt. Zeker als je zo jong bent." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!" Bekijk deze video » Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang' Bekijk deze video »
TV :
Humberto tan vindt dit woke-filmpje correct: "Het deugt aan alle kanten" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV