Zondag in De neven van Eus: 'Turkse gerechten uit Gaziantep met medicinale krachten'

Zondag in De neven van Eus: 'Turkse gerechten uit Gaziantep met medicinale krachten'

Sunday 18 September 2022 om 14:35

Begin deze maand begon een nieuw seizoen van De neven van Eus op NPO 2. Vanavond zien we de derde aflevering. De keuken van Gaziantep staat bekend als een van de toonaangevendste ter wereld. Özcan Akyol ontdekt in deze aflevering dat het hier niet alleen om smaak draait. Sommige mensen beweren dat de gerechten medicinale krachten hebben. De serie telt in totaal zes afleveringen. Bekijk de promo van De neven van Eus afl. 3 hieronder.

Zondag in <em>De neven van Eus</em>: 'Turkse gerechten uit Gaziantep met medicinale krachten' Begin deze maand begon een nieuw seizoen van De neven van Eus op NPO 2. Vanavond zien we de derde aflevering. De keuken van Gaziantep staat bekend als een van de toonaangevendste ter wereld. Özcan Akyol ontdekt in deze aflevering dat het hier niet alleen om smaak draait. Sommige mensen beweren dat de gerechten medicinale krachten hebben. De serie telt in totaal zes afleveringen. Bekijk de promo van De neven van Eus afl. 3 hieronder. De neven van Eus is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De neven van Eus terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ozcan Akyol over Syrische vluchtelingen in Turkije: 'Veel erger dan in Tubbergen' (video) Bekijk deze video » Zien: start tweede seizoen De Neven van Eus met Özcan Akyol Bekijk deze video »
TV :
Zondag in De neven van Eus: 'Turkse gerechten uit Gaziantep met medicinale krachten'

De neven van Eus is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De neven van Eus terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's