Uitvaart The Queen grootste veiligheidsoperatie ooit: 'Zorgen om aanslag' (video)

Uitvaart The Queen grootste veiligheidsoperatie ooit: 'Zorgen om aanslag' (video)

Sunday 18 September 2022 om 21:18

Op maandag 19 september om 11.00 uur kan je de uitvaart van Queen Elizabeth II volgen via de livestream op Gids.tv.

Uitvaart <em>The Queen</em> grootste veiligheidsoperatie ooit: 'Zorgen om aanslag' (video) Op maandag 19 september om 11.00 uur kan je de uitvaart van Queen Elizabeth II volgen via de livestream op Gids.tv. Londen maakt zich op voor de begrafenis van Queen Elizabeth op maandag. Om de veiligheid van alle gasten te kunnen waarborgen, is de grootste veiligheidsoperatie ooit op Britse bodem op touw gezet. Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop is in Londen en zag de verschillende maatregelen van dichtbij. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. De uitvaart van Queen Elizabeth II is maandag 19 september vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de uitvaart van Elizabeth II terugkijken bij Gids.tv.__ Video: Willem-Alexander, Máxima en Beatrix aangekomen in Londen voor uitvaart The Queen Bekijk deze video » Jeroen Snel in RTL Boulevard over spanning in Britse koningshuis: 'Prins Harry is woest' Bekijk deze video »
Royals :
Uitvaart The Queen grootste veiligheidsoperatie ooit: 'Zorgen om aanslag' (video)

Londen maakt zich op voor de begrafenis van Queen Elizabeth op maandag. Om de veiligheid van alle gasten te kunnen waarborgen, is de grootste veiligheidsoperatie ooit op Britse bodem op touw gezet. Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop is in Londen en zag de verschillende maatregelen van dichtbij.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. De uitvaart van Queen Elizabeth II is maandag 19 september vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de uitvaart van Elizabeth II terugkijken bij Gids.tv.__

Actuele video's

Meer actuele video's