Zien: Gijs Rademaker onder de indruk van schrijver Yuval Noah Harari bij Humberto

Zien: Gijs Rademaker onder de indruk van schrijver Yuval Noah Harari bij Humberto

Maandag 19 september 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Gijs Rademaker</em> onder de indruk van schrijver Yuval Noah Harari bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Zondagavond was de internationaal geroemde schrijver Yuval Noah Harari te gast bij Humberto op zondag. Hij zat aan tafel om over zijn allereerste kinderboek te vertellen, waarin hij teruggaat naar de tijd van de oermensen. Aan de bar zat één van Harari's grootste fans: Gijs Rademaker. De opiniepeiler van EenVandaag, historicus én podcastmaker grijpt zijn kans om Harari de hemel in te prijzen. Gijs mag zelfs een vraag stellen aan zijn idool. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Gijs Rademaker onder de indruk van schrijver Yuval Noah Harari bij Humberto

Zondagavond was de internationaal geroemde schrijver Yuval Noah Harari te gast bij Humberto op zondag. Hij zat aan tafel om over zijn allereerste kinderboek te vertellen, waarin hij teruggaat naar de tijd van de oermensen. Aan de bar zat één van Harari's grootste fans: Gijs Rademaker. De opiniepeiler van EenVandaag, historicus én podcastmaker grijpt zijn kans om Harari de hemel in te prijzen. Gijs mag zelfs een vraag stellen aan zijn idool.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's