Johan Derksen tegen pasgetrouwd stel bij Vandaag Inside: "Arme mensen"

Johan Derksen tegen pasgetrouwd stel bij Vandaag Inside: "Arme mensen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> tegen pasgetrouwd stel bij <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Arme mensen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bij de opening van de uitzending van Vandaag Inside was maandag speciale aandacht voor een pasgetrouwd stel aan de bar. Ze zijn afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje getreden en vonden een bezoek aan de studio van Vandaag Inside een leuke afsluiter van hun 'feestweekend'. Johan Derksen heeft enkele wijze woorden voor de jonge tortelduifjes: "Arme mensen..." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij de opening van de uitzending van Vandaag Inside was maandag speciale aandacht voor een pasgetrouwd stel aan de bar. Ze zijn afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje getreden en vonden een bezoek aan de studio van Vandaag Inside een leuke afsluiter van hun 'feestweekend'. Johan Derksen heeft enkele wijze woorden voor de jonge tortelduifjes: "Arme mensen..."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV