Video: grote zorgen om Cara Delevigne naar aanleiding van video

Video: grote zorgen om Cara Delevigne naar aanleiding van video

Dinsdag 20 september 2022 om 20:14

Grote zorgen om topmodel Cara Delevinge, die de laatste tijd alleen maar voorpagina's haalt met haar bijzondere uiterlijk. Nu is er ook een video van het model opgedoken waardoor de zorgen alleen maar groter worden.

Video: grote zorgen om <em>Cara Delevigne</em> naar aanleiding van video Grote zorgen om topmodel Cara Delevinge, die de laatste tijd alleen maar voorpagina's haalt met haar bijzondere uiterlijk. Nu is er ook een video van het model opgedoken waardoor de zorgen alleen maar groter worden. IngevallenHaar ingevallen ogen, gekneusde benen en bijzondere vertoning, zorgt ervoor dat de wereld het over haar heeft. In een video die recent is opgedoken, zien we een hele bijzonderen Cara. Zelfs bij de lancering van haar eigen kledinglijn bij Karl Lagerfeld, is ze niet aanwezig. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: grote zorgen om Cara Delevigne naar aanleiding van video

Ingevallen
Haar ingevallen ogen, gekneusde benen en bijzondere vertoning, zorgt ervoor dat de wereld het over haar heeft. In een video die recent is opgedoken, zien we een hele bijzonderen Cara. Zelfs bij de lancering van haar eigen kledinglijn bij Karl Lagerfeld, is ze niet aanwezig.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's