Arjen Lubach over Prinsjesdag: "Jammer dat Willem-Alexander in jaren '90 Godfather-kop kreeg"

Arjen Lubach over Prinsjesdag: "Jammer dat Willem-Alexander in jaren '90 Godfather-kop kreeg"

Woensdag 21 september 2022 om 09:47

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> over Prinsjesdag: &quot;Jammer dat Willem-Alexander in jaren '90 <em>Godfather</em>-kop kreeg&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Uiteraard blikte ook Arjen Lubach dinsdagavond terug op Prinsjesdag, in De Avondshow met Arjen Lubach. Het ging veel over prinses Amalia, die voor de eerste keer aanwezig was. Een goed moment om in de geschiedenis te duiken en te kijken naar Willem-Alexanders eerste Prinsjesdag. Bij Goedemorgen Nederland spreekt Madeleine van Toorenburg over het "onschuldige snuitje" dat onze koning toen had. Lubach vervolgt: "Zo jammer dat hij in de jaren negentig ineens die Godfather-kop heeft gekregen." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach over Prinsjesdag: "Jammer dat Willem-Alexander in jaren '90 Godfather-kop kreeg"

Uiteraard blikte ook Arjen Lubach dinsdagavond terug op Prinsjesdag, in De Avondshow met Arjen Lubach. Het ging veel over prinses Amalia, die voor de eerste keer aanwezig was. Een goed moment om in de geschiedenis te duiken en te kijken naar Willem-Alexanders eerste Prinsjesdag. Bij Goedemorgen Nederland spreekt Madeleine van Toorenburg over het "onschuldige snuitje" dat onze koning toen had. Lubach vervolgt: "Zo jammer dat hij in de jaren negentig ineens die Godfather-kop heeft gekregen."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's