Eva Jinek ontmoet Usain Bolt: "Ik had meer kunnen bereiken" (video)

Eva Jinek ontmoet Usain Bolt: "Ik had meer kunnen bereiken" (video)

Woensdag 21 september 2022 om 09:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Eva Jinek ontmoet <em>Usain Bolt</em>: &quot;Ik had meer kunnen bereiken&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Usain Bolt is een ware atletieklegende. De razendsnelle sprinter uit Jamaica heeft maar liefst acht gouden medailles gewonnen op de Olympische Spelen, maar dat hadden er volgens hem nóg meer kunnen zijn. "Als ik mijn talent eerder serieus had genomen en was gaan werken... Ik denk dat ik meer had bereikt." Bolt stelt dat hij in dat geval niet op drie, maar op vier Olympische Spelen gouden medailles had kunnen winnen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek ontmoet Usain Bolt: "Ik had meer kunnen bereiken" (video)

Usain Bolt is een ware atletieklegende. De razendsnelle sprinter uit Jamaica heeft maar liefst acht gouden medailles gewonnen op de Olympische Spelen, maar dat hadden er volgens hem nóg meer kunnen zijn. "Als ik mijn talent eerder serieus had genomen en was gaan werken... Ik denk dat ik meer had bereikt." Bolt stelt dat hij in dat geval niet op drie, maar op vier Olympische Spelen gouden medailles had kunnen winnen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's