Usain Bolt openhartig bij Jinek: "Ik kan niet naar atletiek kijken, want ik mis het te veel"

Usain Bolt openhartig bij Jinek: "Ik kan niet naar atletiek kijken, want ik mis het te veel"

Woensdag 21 september 2022 om 09:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Usain Bolt</em> openhartig bij <em>Jinek</em>: &quot;Ik kan niet naar atletiek kijken, want ik mis het te veel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag ontmoette Eva Jinek niemand minder dan atletieklegende Usain Bolt voor een exclusief interview. De beroemde sporter uit Jamaica biecht op dat hij niet naar atletiek kan kijken, omdat hij het gevoel van een pulserend vol stadion te veel mist. Als geboren entertainer leefde Bolt voor de volle tribunes die hem toejuichten - maar op het moment suprème wist hij dat hij genoeg had getraind om een topprestatie te leveren. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Usain Bolt openhartig bij Jinek: "Ik kan niet naar atletiek kijken, want ik mis het te veel"

Dinsdag ontmoette Eva Jinek niemand minder dan atletieklegende Usain Bolt voor een exclusief interview. De beroemde sporter uit Jamaica biecht op dat hij niet naar atletiek kan kijken, omdat hij het gevoel van een pulserend vol stadion te veel mist. Als geboren entertainer leefde Bolt voor de volle tribunes die hem toejuichten - maar op het moment suprème wist hij dat hij genoeg had getraind om een topprestatie te leveren.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's