Steenrijk, Straatarm: familie uit Lelystad slaat op hol tijdens winkelen in Turkije

Steenrijk, Straatarm: familie uit Lelystad slaat op hol tijdens winkelen in Turkije

Vanavond zien we in Steenrijk, straatarm hoe een arm gezin op vakantie mag naar een luxe vakantievilla in de Turkse stad Izmir. De ondernemende powervrouwen Christie en Ferrah hebben een mooi stulpje in het zonnige land en ruilen een week van leven met de familie Elisabeth uit Lelystad, bestaande uit de vader Maikel, moeder Wienanda en hun meiden Latisha, Chady en Shumaila.

Op hol geslagen kinderen
Door tegenslagen belandt het gezin uit Lelystad in de schulden en nu mogen ze losgaan tijdens het shoppen in Turkije: "Eindelijk kan ik wat pakken wat ik leuk vind." Papa ziet dat de kinderen op hol zijn geslagen. Bekijk de beelden hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: familie uit Lelystad <em>slaat op hol</em> tijdens winkelen in Turkije Vanavond zien we in Steenrijk, straatarm hoe een arm gezin op vakantie mag naar een luxe vakantievilla in de Turkse stad Izmir. De ondernemende powervrouwen Christie en Ferrah hebben een mooi stulpje in het zonnige land en ruilen een week van leven met de familie Elisabeth uit Lelystad, bestaande uit de vader Maikel, moeder Wienanda en hun meiden Latisha, Chady en Shumaila. Op hol geslagen kinderenDoor tegenslagen belandt het gezin uit Lelystad in de schulden en nu mogen ze losgaan tijdens het shoppen in Turkije: "Eindelijk kan ik wat pakken wat ik leuk vind." Papa ziet dat de kinderen op hol zijn geslagen. Bekijk de beelden hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Twitter gaat los op Steenrijk, Straatarm-boodschappencheque van Jan & Claudia Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm gemist? Gulle Stijn laat gezin weer sporten en dansen Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV