Max Warmerdam over 'valsspelend' schaaktalent Hans Niemann: "Ik ben gaan twijfelen"

Max Warmerdam over 'valsspelend' schaaktalent Hans Niemann: "Ik ben gaan twijfelen"

Vrijdag 23 september 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Max Warmerdam</em> over 'valsspelend' schaaktalent <em>Hans Niemann</em>: &quot;Ik ben gaan twijfelen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De schaakwereld is in rep en roer door een nieuw supertalent: de Amerikaanse Hans Niemann. Deze schaker is echter niet van onbesproken gedrag, want in het verleden heeft Niemann zelfs al eens toegegeven dat hij vals heeft gespeeld. De Nederlandse schaakgrootmeester Max Warmerdam is ook gaan twijfelen door alle verdachtmakingen, zeker omdat Niemann veel vaker vals blijkt te hebben gespeeld dan hij in eerste instantie toegaf. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Max Warmerdam over 'valsspelend' schaaktalent Hans Niemann: "Ik ben gaan twijfelen"

De schaakwereld is in rep en roer door een nieuw supertalent: de Amerikaanse Hans Niemann. Deze schaker is echter niet van onbesproken gedrag, want in het verleden heeft Niemann zelfs al eens toegegeven dat hij vals heeft gespeeld. De Nederlandse schaakgrootmeester Max Warmerdam is ook gaan twijfelen door alle verdachtmakingen, zeker omdat Niemann veel vaker vals blijkt te hebben gespeeld dan hij in eerste instantie toegaf.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's