Slappe lach bij Fidan Ekiz: gebruikt schaaktalent Hans Niemann trillende anale kralen?

Slappe lach bij Fidan Ekiz: gebruikt schaaktalent Hans Niemann trillende anale kralen?

Vrijdag 23 september 2022 om 08:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Slappe lach bij <em>Fidan Ekiz</em>: gebruikt schaaktalent <em>Hans Niemann</em> trillende anale kralen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Aan tafel bij Op1 wordt de bizarre opkomst van het Amerikaanse schaaktalent Hans Niemann besproken. In de schaakwereld doen geruchten over vals spel de ronde en ook de Nederlandse schaakgrootmeester Max Warmerdam weet hier het één en ander van. Volgens hem begon het allemaal bij een streamer, die voor de grap beweerde dat Niemann gebruik maakt van anale kralen die trillen. Het leidt tot hilariteit aan tafel bij Op1 - vooral Fidan Ekiz krijgt bijna de slappe lach. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Slappe lach bij Fidan Ekiz: gebruikt schaaktalent Hans Niemann trillende anale kralen?

Aan tafel bij Op1 wordt de bizarre opkomst van het Amerikaanse schaaktalent Hans Niemann besproken. In de schaakwereld doen geruchten over vals spel de ronde en ook de Nederlandse schaakgrootmeester Max Warmerdam weet hier het één en ander van. Volgens hem begon het allemaal bij een streamer, die voor de grap beweerde dat Niemann gebruik maakt van anale kralen die trillen. Het leidt tot hilariteit aan tafel bij Op1 - vooral Fidan Ekiz krijgt bijna de slappe lach.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's