Jan Jaap van der Wal tegen verliefde Lisa: "Ik ben Jeroen Rietbergen niet" (video)

Jan Jaap van der Wal tegen verliefde Lisa: "Ik ben Jeroen Rietbergen niet" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Jan Jaap van der Wal</em> tegen verliefde <em>Lisa</em>: &quot;Ik ben Jeroen Rietbergen niet&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het deze week o.a. over de troonrede. Door de speech van de koning is een piep te horen en de kandidaten van Dit Was Het Nieuws moeten raden welke woorden onder de piep verborgen zijn. Lisa die te gast is vertelt tijdens deze ronde dat ze verliefd was op Jan Jaap van der Wal. Ze zocht, toen ze jonger was, samen met haar vriendin contact met hem. Jan Jaap moet hier enorm om lachen: "Ja ik ben Jeroen Rietbergen niet", grapt hij. Bekijk het fragment hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lisa Ostermann in Dit Was Het Nieuws: "Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date" Bekijk deze video » Trotse Gregory Sedoc in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb koningin Máxima gekust" Bekijk deze video »
TV :
Jan Jaap van der Wal tegen verliefde Lisa: "Ik ben Jeroen Rietbergen niet" (video)

In Dit Was Het Nieuws ging het deze week o.a. over de troonrede. Door de speech van de koning is een piep te horen en de kandidaten van Dit Was Het Nieuws moeten raden welke woorden onder de piep verborgen zijn. Lisa die te gast is vertelt tijdens deze ronde dat ze verliefd was op Jan Jaap van der Wal. Ze zocht, toen ze jonger was, samen met haar vriendin contact met hem. Jan Jaap moet hier enorm om lachen: "Ja ik ben Jeroen Rietbergen niet", grapt hij. Bekijk het fragment hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's