Lisa Loeb is agressief op de weg: "Ik wil doorrijden" (Dit Was Het Nieuws)

Lisa Loeb is agressief op de weg: "Ik wil doorrijden" (Dit Was Het Nieuws)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

Lisa Loeb is agressief op de weg: &quot;Ik wil doorrijden&quot; (<em>Dit Was Het Nieuws</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over alles en nog wat. Tijdens de opdracht 'krantenkoppen' zien we o.a. het onderwerp spookrijden voorbijkomen. Zangeres en cabaretier Lisa Loeb wordt gevraagd of ze een spookrijder is. Dat is ze niet. Maar Lisa is wel enigzins agressief op de weg. Bekijk het fragment hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lisa Ostermann in Dit Was Het Nieuws: "Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date" Bekijk deze video » Trotse Gregory Sedoc in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb koningin Máxima gekust" Bekijk deze video »
TV :
Lisa Loeb is agressief op de weg: "Ik wil doorrijden" (Dit Was Het Nieuws)

In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over alles en nog wat. Tijdens de opdracht 'krantenkoppen' zien we o.a. het onderwerp spookrijden voorbijkomen. Zangeres en cabaretier Lisa Loeb wordt gevraagd of ze een spookrijder is. Dat is ze niet. Maar Lisa is wel enigzins agressief op de weg. Bekijk het fragment hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's