Dit Was Het Nieuws gemist? Lisa Loeb vond troonrede 2022 zeer pijnlijk

Dit Was Het Nieuws gemist? Lisa Loeb vond troonrede 2022 zeer pijnlijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em> gemist? Lisa Loeb vond <em>troonrede 2022</em> zeer pijnlijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het gisteren veel over de troonrede. Nederland 'wordt steeds armer' door de hoge rekeningen, maar het koningshuis wordt alsmaar rijker. Lisa Loeb vindt het pijnlijk dat de koning moet voorlezen dat het land achteruitgaat, terwijl hij meer zal verdienen: "De tekst en de functie lagen mijlenver uitelkaar", laat Jan Jaap cab der Wal weten. Bekijk het fragment hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lisa Ostermann in Dit Was Het Nieuws: "Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date" Bekijk deze video » Trotse Gregory Sedoc in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb koningin Máxima gekust" Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws gemist? Lisa Loeb vond troonrede 2022 zeer pijnlijk

In Dit Was Het Nieuws ging het gisteren veel over de troonrede. Nederland 'wordt steeds armer' door de hoge rekeningen, maar het koningshuis wordt alsmaar rijker. Lisa Loeb vindt het pijnlijk dat de koning moet voorlezen dat het land achteruitgaat, terwijl hij meer zal verdienen: "De tekst en de functie lagen mijlenver uitelkaar", laat Jan Jaap cab der Wal weten. Bekijk het fragment hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV