YOU Seizoen 4 vanaf februari 2023 op Netflix: bekijk de trailer

YOU Seizoen 4 vanaf februari 2023 op Netflix: bekijk de trailer

Maandag 26 september 2022 om 13:28

De sinistere, stalkende en moordende boekenverkoper Joe is terug in een vierde seizoen van de Netflix-hit YOU. Daarin is te zien hoe hij naar Londen vertrokken is, alwaar hij het leven van een aantal vrouwen ongetwijfeld weer erg ingewikkeld en gruwelijk zal gaan maken.

Netflix kiest er deze keer voor om het nieuwe seizoen op te breken in twee delen. You4-deel 1 is te zien vanaf 10 feb, deel 2 kun je streamen vanaf 10 maart. De eerste beelden zie je hieronder.

YOU Seizoen 4 vanaf februari 2023 op <em>Netflix</em>: bekijk de trailer De sinistere, stalkende en moordende boekenverkoper Joe is terug in een vierde seizoen van de Netflix-hit YOU. Daarin is te zien hoe hij naar Londen vertrokken is, alwaar hij het leven van een aantal vrouwen ongetwijfeld weer erg ingewikkeld en gruwelijk zal gaan maken. Netflix kiest er deze keer voor om het nieuwe seizoen op te breken in twee delen. You4-deel 1 is te zien vanaf 10 feb, deel 2 kun je streamen vanaf 10 maart. De eerste beelden zie je hieronder. Bekijk ook La Brea vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer Bekijk deze video » Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Serie :
YOU Seizoen 4 vanaf februari 2023 op Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's