Zien: Blanks treedt live op bij Humberto op Zaterdag en zingt In My Feelings

Zien: Blanks treedt live op bij Humberto op Zaterdag en zingt In My Feelings

Sunday 25 September 2022 om 07:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Artiest Blanks, die momenteel te zien is in het zangprogramma Beste Zangers, was zaterdag te gast in de talkshow Humberto. Hij trad op met het nummer In My Feelings. Bekijk het liveoptreden van Blanks hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Blanks treedt live op bij <em>Humberto op Zaterdag</em> en zingt <em>In My Feelings</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Artiest Blanks, die momenteel te zien is in het zangprogramma Beste Zangers, was zaterdag te gast in de talkshow Humberto. Hij trad op met het nummer In My Feelings. Bekijk het liveoptreden van Blanks hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: MEAU zingt haar nieuwe single 'Blijven rijden' live bij Humberto op zondag Bekijk deze video » Louis van Gaal bij Humberto: 'Zo staat Oranje er nu voor, in aanloop naar WK in Qatar' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Blanks treedt live op bij Humberto op Zaterdag en zingt In My Feelings

Actuele video's

Meer actuele video's