Khalid & Sophie: hoe vond Nederlandse onderwereld weg naar België?

Khalid & Sophie: hoe vond Nederlandse onderwereld weg naar België?

Khalid & Sophie: hoe vond Nederlandse onderwereld weg naar België? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 26 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid. Vanavond praten we over het nieuws van de dag met Anita Witzier en Eric Corton. Zij zijn ons duo van dienst. Gaat Louis van Gaal ons een wereldtitel bezorgen op het WK? Sportjournalist Jeroen Stekelenburg geeft vanavond antwoord op deze brandende vraag. De Belgische minister van Justitie lijkt te zijn ontsnapt aan een poging tot ontvoering door de Nederlandse onderwereld. Misdaadverslaggever Jan Meeus legt uit hoe het Nederlandse drugsmilieu zijn weg naar België heeft gevonden. Een jaar lang verbleef Sinan Can in de banlieues van Parijs, Londen, Stockholm en Brussel. In de serie ‘Breuklijnen, Sinan in de banlieues van Europa’ worden de erbarmelijke leefomstandigheden en het bende- en drugsgeweld in deze wijken behandeld. Er zijn tig rampenfilms over gemaakt: een asteroïde die inslaat op aarde met dodelijke gevolgen. De NASA onderzoekt of het mogelijk is om dat te voorkomen door een satelliet er op in te laten rammen. Hoogleraar theoretische sterrenkunde Vincent Icke is te gast. Jeangu Macrooy kondigde vandaag zijn nieuwe album ‘Summer Moon’ aan. We sluiten de uitzending muzikaal af met zijn nieuwe nummer ‘Paris’. Alle fragmenten uit deze uitzending Jeroen Stekelenburg in Khalid & Sophie over Oranje: 'Moeten nog iets scherper worden' Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Sinan Can zat een jaar in de buitenwijken van Parijs en Londen Bekijk deze video » Video: Jeangu Macrooy speelt nieuw nummer Paris in Khalid & Sophie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 26 September 2022 om 20:00

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 26 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

  • Vanavond praten we over het nieuws van de dag met Anita Witzier en Eric Corton. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Gaat Louis van Gaal ons een wereldtitel bezorgen op het WK? Sportjournalist Jeroen Stekelenburg geeft vanavond antwoord op deze brandende vraag.

  • De Belgische minister van Justitie lijkt te zijn ontsnapt aan een poging tot ontvoering door de Nederlandse onderwereld. Misdaadverslaggever Jan Meeus legt uit hoe het Nederlandse drugsmilieu zijn weg naar België heeft gevonden.

  • Een jaar lang verbleef Sinan Can in de banlieues van Parijs, Londen, Stockholm en Brussel. In de serie ‘Breuklijnen, Sinan in de banlieues van Europa’ worden de erbarmelijke leefomstandigheden en het bende- en drugsgeweld in deze wijken behandeld.

  • Er zijn tig rampenfilms over gemaakt: een asteroïde die inslaat op aarde met dodelijke gevolgen. De NASA onderzoekt of het mogelijk is om dat te voorkomen door een satelliet er op in te laten rammen. Hoogleraar theoretische sterrenkunde Vincent Icke is te gast.

  • Jeangu Macrooy kondigde vandaag zijn nieuwe album ‘Summer Moon’ aan. We sluiten de uitzending muzikaal af met zijn nieuwe nummer ‘Paris’.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Actuele video's

Meer actuele video's