Expeditie Robinson: Devrim hoort dat Dennis over hem praat: ‘Tijd om naar huis te gaan’

Expeditie Robinson: Devrim hoort dat Dennis over hem praat: ‘Tijd om naar huis te gaan’

In Expeditie Robinson vertelt Devrim Aslan dat hij het tijd vindt dat Dennis Wilt naar huis gaat. Ten eerste omdat volgens hem Dennis zich al heeft bewezen met een proef. Maar daarnaast is hij klaar met Dennis vanwege zijn geroddel. “Ik heb gehoord dat Dennis af en toe dingen over mij zei. Achter mijn rug om, zonder dat hij het een keer tegen mij heeft gezegd.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: Devrim hoort dat Dennis over hem praat: ‘Tijd om naar huis te gaan’ In Expeditie Robinson vertelt Devrim Aslan dat hij het tijd vindt dat Dennis Wilt naar huis gaat. Ten eerste omdat volgens hem Dennis zich al heeft bewezen met een proef. Maar daarnaast is hij klaar met Dennis vanwege zijn geroddel. “Ik heb gehoord dat Dennis af en toe dingen over mij zei. Achter mijn rug om, zonder dat hij het een keer tegen mij heeft gezegd.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Expeditie Robinson gemist? April Darby breekt na voltooien immuniteitstotem Bekijk deze video » Zien: Harry Piekema gaat tot het gaatje tijdens zandzakken-proef met ijskoud water Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's