Chateau Meiland: Martien ruziet met Erica als ze niet op tijd remt

Chateau Meiland: Martien ruziet met Erica als ze niet op tijd remt

In Chateau Meiland gaat het weer eens flink mis als Martien en Erica Meiland in de auto zitten. Erica zit achter het stuur, maar Martien kan het niet laten om zich met het autorijden te bemoeien. En daar is Erica helemaal klaar mee, ze voelen zich beiden zeer onrustig. “Ja maar ik rijd, en als ik schrik kan er wat gebeuren. Je rijdt gewoon niet, dus klaar.” Martien, die de volgende keer met de trein gaat, zegt vervolgens dat ze moet remmen en vloekt erop los. “Ik rem pas als ik vind dat het nodig is”, aldus Erica.

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien ruziet met Erica als ze niet op tijd remt In Chateau Meiland gaat het weer eens flink mis als Martien en Erica Meiland in de auto zitten. Erica zit achter het stuur, maar Martien kan het niet laten om zich met het autorijden te bemoeien. En daar is Erica helemaal klaar mee, ze voelen zich beiden zeer onrustig. “Ja maar ik rijd, en als ik schrik kan er wat gebeuren. Je rijdt gewoon niet, dus klaar.” Martien, die de volgende keer met de trein gaat, zegt vervolgens dat ze moet remmen en vloekt erop los. “Ik rem pas als ik vind dat het nodig is”, aldus Erica. Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maandag in Chateau Meiland: "Hakken, hakken, hakken!" (video) Bekijk deze video » Martien Meiland dolblij met parkeersensoren: "Dat kan ik toch niet!" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's