Martien Meiland dolblij met parkeersensoren: "Dat kan ik toch niet!" (video)

Martien Meiland dolblij met parkeersensoren: "Dat kan ik toch niet!" (video)

Martien Meiland is in Chateau Meiland druk bezig met verhuizen. Dat zagen we in de uitzending van maandag 19 september. Even heen en weer rijden om spullen te halen moet dus ook gebeuren. Gelukkig heeft Martien parkeersensoren in zijn auto. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Martien Meiland dolblij met parkeersensoren: "Dat kan ik toch niet!" (video) Martien Meiland is in Chateau Meiland druk bezig met verhuizen. Dat zagen we in de uitzending van maandag 19 september. Even heen en weer rijden om spullen te halen moet dus ook gebeuren. Gelukkig heeft Martien parkeersensoren in zijn auto. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Meilandjes genieten op de kinderboederij, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: "Hakken, hakken, hakken!" (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV