Jan Meeus in Khalid & Sophie over ontwikkelingen moord Peter R. de Vries

Jan Meeus in Khalid & Sophie over ontwikkelingen moord Peter R. de Vries

Dinsdag 27 september 2022 om 19:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Een artikel van Jan Meeus geeft meer informatie over de achtergrond van de moord op Peter R. de Vries. Een belangrijke verdachte is door de politie afgeluisterd en heeft Ridouan Taghi bij naam genoemd als opdrachtgever.

Jan Meeus in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over ontwikkelingen moord <em>Peter R. de Vries</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Een artikel van Jan Meeus geeft meer informatie over de achtergrond van de moord op Peter R. de Vries. Een belangrijke verdachte is door de politie afgeluisterd en heeft Ridouan Taghi bij naam genoemd als opdrachtgever. Afluisteren"Op het moment dat die jongen werd gehoord, plaatst de politie afluisterapparatuur", aldus Jan Meeus over de nieuwe ontwikkelingen over de moord. Desbetreffende jongen is gezien op een video op de plek waar Peter R. de Vries is doodgeschoten. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Meeus in Khalid & Sophie over ontwikkelingen moord Peter R. de Vries

Afluisteren
"Op het moment dat die jongen werd gehoord, plaatst de politie afluisterapparatuur", aldus Jan Meeus over de nieuwe ontwikkelingen over de moord. Desbetreffende jongen is gezien op een video op de plek waar Peter R. de Vries is doodgeschoten.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's