Khalid & Sophie gemist? Varken bij Kim in bed bemoeilijkt haar datingsleven

Khalid & Sophie gemist? Varken bij Kim in bed bemoeilijkt haar datingsleven

Dinsdag 27 september 2022 om 20:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Varken bij Kim in bed bemoeilijkt haar <em>datingsleven</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Normaal gesproken lig je alleen of met je partner samen in bed, maar voor Kim is het de normaalste zaak van de wereld dat zij Frans, haar varken, mee naar bed neemt. Dat bemoeilijkt haar datingsleven behoorlijk, mannen schrikken als ze Frans in bed zien liggen: "Maar ik wil ook niet alleen blijven." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Varken bij Kim in bed bemoeilijkt haar datingsleven

Normaal gesproken lig je alleen of met je partner samen in bed, maar voor Kim is het de normaalste zaak van de wereld dat zij Frans, haar varken, mee naar bed neemt. Dat bemoeilijkt haar datingsleven behoorlijk, mannen schrikken als ze Frans in bed zien liggen: "Maar ik wil ook niet alleen blijven."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's