Jinek: Saskia Belleman schrok van onthullingen over Inez Weski, "Godallemachtig!"

Jinek: Saskia Belleman schrok van onthullingen over Inez Weski, "Godallemachtig!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Saskia Belleman schrok van onthullingen over <em>Inez Weski</em>, &quot;Godallemachtig!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Het nieuws dat advocaat Inez Weski mogelijk fungeert als informant voor Ridouan Taghi in de Extra Beveiligde Inrichting sloeg in als een bom. Niet alleen bij de gerechtelijke wereld, maar ook bij misdaadjournalisten. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vertelt hoe de sfeer in de rechtszaal was: "Ik zag dat iedereen zijn adem wel even inhield, ja. We zaten elkaar aan te kijken van: godallemachtig, dit is wel een hele heftige beschuldiging..." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Saskia Belleman schrok van onthullingen over Inez Weski, "Godallemachtig!"

Het nieuws dat advocaat Inez Weski mogelijk fungeert als informant voor Ridouan Taghi in de Extra Beveiligde Inrichting sloeg in als een bom. Niet alleen bij de gerechtelijke wereld, maar ook bij misdaadjournalisten. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vertelt hoe de sfeer in de rechtszaal was: "Ik zag dat iedereen zijn adem wel even inhield, ja. We zaten elkaar aan te kijken van: godallemachtig, dit is wel een hele heftige beschuldiging..."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV