Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers kan pittig eten niet aan

Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers kan pittig eten niet aan

Donderdag 29 september 2022 om 14:46

In Onze boerderij: en nu zelf steekt Yvon Jaspers de handen uit de mouwen en ze gaat koken, samen met Ramon Brugman. Hij vraagt of ze tegen pittig eten kan, en de presentatrice antwoordt ‘medium’. Haar zoon is echter dol op heet eten, maar Yvon kan dat naar eigen zeggen niet aan…

Bekijk de beelden van Onze boerderij: en nu zelf hieronder.

Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv.

<em>Onze boerderij, en nu zelf</em>: Yvon Jaspers kan pittig eten niet aan In Onze boerderij: en nu zelf steekt Yvon Jaspers de handen uit de mouwen en ze gaat koken, samen met Ramon Brugman. Hij vraagt of ze tegen pittig eten kan, en de presentatrice antwoordt ‘medium’. Haar zoon is echter dol op heet eten, maar Yvon kan dat naar eigen zeggen niet aan… Bekijk de beelden van Onze boerderij: en nu zelf hieronder. Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv. Bekijk de eerste beelden van Onze boerderij: en nu zelf met Yvon Jaspers Bekijk deze video » Onze boerderij: en nu zelf: bekijk de eerste beelden van aflevering 2 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's