Video: jarige Max Verstappen (25) wordt toegezongen door team

Video: jarige Max Verstappen (25) wordt toegezongen door team

Max Verstappen, die in Singapore is voor de GP aldaar, blaast vrijdag alweer 25 kaarsjes uit en dat vraagt natuurlijk om... taart. Daarnaast werd de beste Formule 1-coureur van de wereld toegezongen door zijn team. Bekijk de beelden hieronder.

Video: jarige <em>Max Verstappen</em> (25) wordt toegezongen door team Max Verstappen, die in Singapore is voor de GP aldaar, blaast vrijdag alweer 25 kaarsjes uit en dat vraagt natuurlijk om... taart. Daarnaast werd de beste Formule 1-coureur van de wereld toegezongen door zijn team. Bekijk de beelden hieronder. De Formule 1 GP van Singapore is op zondag 2 oktober om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 30 september zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Bekijk ook Olav Mol speculeert in Op1: gaat Max Verstappen crashen met Charles Leclerc en Sergio Pérez? Bekijk deze video »
Formule 1 :
Video: jarige Max Verstappen (25) wordt toegezongen door team

De Formule 1 GP van Singapore is op zondag 2 oktober om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 30 september zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV