Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van de gloednieuwe dramaserie Rampvlucht gaat het verhaal over de vliegramp in de Bijlmer verder. Deze keer zien we hoe de samenwerking om de waarheid te achterhalen steeds intensiever wordt. Meer mensen ziekNu steeds meer mensen in de Bijlmer ziek worden, slaan Asha, Vincent en Pierre de handen ineen. Wat voor lading zat er in het vliegtuig? Ze nemen het op tegen de luchtvaartwereld en de landelijke politiek. Dan brengt Tweede Kamerlid Rob van Gijzel hen in contact met een klokkenluider, die een schokkend verhaal te vertellen heeft. ControversieelDinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht. Bekijk ook Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama Bekijk deze video » Joy Delima vertelt over nieuwe serie Rampvlucht: "We mogen geen Bijlmerramp zeggen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 2 oktober 2022 om 22:21

In de derde aflevering van de gloednieuwe dramaserie Rampvlucht gaat het verhaal over de vliegramp in de Bijlmer verder. Deze keer zien we hoe de samenwerking om de waarheid te achterhalen steeds intensiever wordt.

Meer mensen ziek
Nu steeds meer mensen in de Bijlmer ziek worden, slaan Asha, Vincent en Pierre de handen ineen. Wat voor lading zat er in het vliegtuig? Ze nemen het op tegen de luchtvaartwereld en de landelijke politiek. Dan brengt Tweede Kamerlid Rob van Gijzel hen in contact met een klokkenluider, die een schokkend verhaal te vertellen heeft.

Controversieel
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

Actuele video's

Meer actuele video's