Humberto Unplugged: Gamze Yakut zingt het nummer Ex's & Oh's

Humberto Unplugged: Gamze Yakut zingt het nummer Ex's & Oh's

Sunday 2 October 2022 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Unplugged</em>: Gamze Yakut zingt het nummer <em>Ex's &amp; Oh's</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. De winnares van Humberto Unplugged, Gamze Yakut, zingt het nummer Ex's & Oh's live in de uitzending van Humberto op Zaterdag. Bekijk het fragment met Gamze hierboven. Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Art Rooijakkers over verlies van stem: "Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes" Bekijk deze video » John van den Heuvel in Humberto: "Moord op Peter R. de Vries in EBI beraamd?" Bekijk deze video »
TV :
Humberto Unplugged: Gamze Yakut zingt het nummer Ex's & Oh's

De winnares van Humberto Unplugged, Gamze Yakut, zingt het nummer Ex's & Oh's live in de uitzending van Humberto op Zaterdag. Bekijk het fragment met Gamze hierboven.

Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's