Zondag in Rampvlucht: Wat zat er nu echt in het El Al vliegtuig? (video)

Zondag in Rampvlucht: Wat zat er nu echt in het El Al vliegtuig? (video)

Zondag 2 oktober 2022 om 17:50

Dierenarts Asha en journalisten Vincent Dekker en Pierre Heijboer slaan de handen ineen om er achter te komen wat er nu daadwerkelijk in het El Al vliegtuig zat dat de fatale klap op de twee flats maakte. En wat hebben die mannen in de witte pakken er nu toch mee te maken? Daar proberen ze achter komen door middel van informatie die ze verschaft wordt door een wel heel bijzondere klokkenluider...

Zondag in <em>Rampvlucht</em>: Wat zat er nu echt in het <em>El Al</em> vliegtuig? (video) Dierenarts Asha en journalisten Vincent Dekker en Pierre Heijboer slaan de handen ineen om er achter te komen wat er nu daadwerkelijk in het El Al vliegtuig zat dat de fatale klap op de twee flats maakte. En wat hebben die mannen in de witte pakken er nu toch mee te maken? Daar proberen ze achter komen door middel van informatie die ze verschaft wordt door een wel heel bijzondere klokkenluider... Bekijk de beelden van Rampvlucht in de video hierboven. De serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vrijdag in Rampvlucht: wie zijn de beruchte mannen in witte pakken? Bekijk deze video » Op1 over de enorme impact van de Bijlmerramp: 'Ik ging na tien jaar pas weer leven' Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Rampvlucht: Wat zat er nu echt in het El Al vliegtuig? (video)

Bekijk de beelden van Rampvlucht in de video hierboven.

De serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's