Vrijdag in Rampvlucht: wie zijn de beruchte mannen in witte pakken?

Vrijdag in Rampvlucht: wie zijn de beruchte mannen in witte pakken?

Friday 30 September 2022 om 16:48

De nieuwe dramaserie Rampvlucht draait om de vliegramp van 1992 in de Amsterdamse Bijlmer. De serie volgt Bijlmerbewoner Asha Willems en journalisten Vincent Dekker en Pierre Heijboer. Zij doen onderzoek naar de ramp, omdat ze vermoeden dat er meer speelt dan de autoriteiten beweren. Ze besluiten om samen te werken om de waarheid boven water te krijgen. Ze doen onder meer onderzoek naar de beruchte ‘mannen in witte pakken’. Destijds werden deze mysterieuze figuren op de plek van de ramp gezien, maar niemand weet precies wie het waren en er doen allerlei wilde verhalen de ronde over hun identiteit.

Bekijk de beelden van Rampvlucht in de video hieronder.

De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Rampvlucht</em>: wie zijn de beruchte mannen in witte pakken? De nieuwe dramaserie Rampvlucht draait om de vliegramp van 1992 in de Amsterdamse Bijlmer. De serie volgt Bijlmerbewoner Asha Willems en journalisten Vincent Dekker en Pierre Heijboer. Zij doen onderzoek naar de ramp, omdat ze vermoeden dat er meer speelt dan de autoriteiten beweren. Ze besluiten om samen te werken om de waarheid boven water te krijgen. Ze doen onder meer onderzoek naar de beruchte ‘mannen in witte pakken’. Destijds werden deze mysterieuze figuren op de plek van de ramp gezien, maar niemand weet precies wie het waren en er doen allerlei wilde verhalen de ronde over hun identiteit. Bekijk de beelden van Rampvlucht in de video hieronder. De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama Bekijk deze video » Zien: NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerramp maakt grote indruk op acteurs Bekijk deze video »
Serie :
Vrijdag in Rampvlucht: wie zijn de beruchte mannen in witte pakken?

Actuele video's

Meer actuele video's