De Bevers willen Gouden Televizier-Ring 2022 winnen: "We hebben jullie nodig Gids.tv"

De Bevers willen Gouden Televizier-Ring 2022 winnen: "We hebben jullie nodig Gids.tv"

Op 6 oktober wordt de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2022 bekend gemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, live vanuit Koninklijk Theater Carré. Eén van de kanshebbers is realitysoap De Bevers. Vriend, manager en realityster Kees doet een dringende oproep aan alle bezoekers van Gids.tv om te stemmen op hun programma!

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Bevers</em> willen <em>Gouden Televizier-Ring 2022</em> winnen: &quot;We hebben jullie nodig Gids.tv&quot; Op 6 oktober wordt de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2022 bekend gemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, live vanuit Koninklijk Theater Carré. Eén van de kanshebbers is realitysoap De Bevers. Vriend, manager en realityster Kees doet een dringende oproep aan alle bezoekers van Gids.tv om te stemmen op hun programma! Tekst gaat verder onder de video. 'We hebben jullie nodig'"We hebben niet het beste programma, maar het is het programma waar het publiek op gaat stemmen. We hebben jullie nodig Gids.tv", aldus Kees uit De Bevers. Het publiek kan op 6 oktober, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, stemmen op hun favoriete programma. De feestelijke avond start om 20:00 uur met de Rode Loper, gevolgd door het gala zelf om 20:30 uur op NPO1. Bekijk de oproepvideo van Kees uit De Bevers hierboven, klik op de link en lees hoe je 6 oktober kan stemmen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Bekijk ook Zien: Deze drie programma's zijn genomineerd voor Gouden Televizier-Ring Bekijk deze video » Angela de Jong in Jinek over nominaties Televizier-Ring: 'Belachelijk' (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? De Bevers blij met nominatie Televizier-Ring: 'Eigenlijk al gewonnen' Bekijk deze video »
Entertainment :
De Bevers willen Gouden Televizier-Ring 2022 winnen: "We hebben jullie nodig Gids.tv"

'We hebben jullie nodig'
"We hebben niet het beste programma, maar het is het programma waar het publiek op gaat stemmen. We hebben jullie nodig Gids.tv", aldus Kees uit De Bevers. Het publiek kan op 6 oktober, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, stemmen op hun favoriete programma. De feestelijke avond start om 20:00 uur met de Rode Loper, gevolgd door het gala zelf om 20:30 uur op NPO1.

Bekijk de oproepvideo van Kees uit De Bevers hierboven, klik op de link en lees hoe je 6 oktober kan stemmen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Actuele video's

Meer actuele video's