Rampvlucht: ruzie Asha en Pierre over zoektocht naar waarheid over Bijlmerramp

Rampvlucht: ruzie Asha en Pierre over zoektocht naar waarheid over Bijlmerramp

Maandag 3 oktober 2022 om 16:50

In de dramaserie Rampvlucht hebben Bijlmerbewoner Asha Willems en journalisten Vincent Dekker en Pierre Heijboer het sterke vermoeden dat er meer speelt rond de Bijlmerramp dan dat de autoriteiten toegeven. Ze doen er alles aan om de onderste steen boven te krijgen, maar dat zorgt ook voor onderlinge spanningen. Pierre komt dronken aan bij Asha en roept wat de Bijlmerbewoners moeten doen, maar Asha vraagt voor wie hij dit eigenlijk allemaal doet, voor zichzelf?

Bekijk de beelden van Rampvlucht in de video hieronder.

Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rampvlucht</em>: ruzie Asha en Pierre over zoektocht naar waarheid over Bijlmerramp In de dramaserie Rampvlucht hebben Bijlmerbewoner Asha Willems en journalisten Vincent Dekker en Pierre Heijboer het sterke vermoeden dat er meer speelt rond de Bijlmerramp dan dat de autoriteiten toegeven. Ze doen er alles aan om de onderste steen boven te krijgen, maar dat zorgt ook voor onderlinge spanningen. Pierre komt dronken aan bij Asha en roept wat de Bijlmerbewoners moeten doen, maar Asha vraagt voor wie hij dit eigenlijk allemaal doet, voor zichzelf? Bekijk de beelden van Rampvlucht in de video hieronder. Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv. Zondag in Rampvlucht: Wat zat er nu echt in het El Al vliegtuig? (video) Bekijk deze video » Documentaire Rampvlucht: ‘Men wilde niet de waarheid weten maar een boek sluiten’ Bekijk deze video »
Serie :
Rampvlucht: ruzie Asha en Pierre over zoektocht naar waarheid over Bijlmerramp

Actuele video's

Meer actuele video's