Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers hangt dode kraaien op om oogst te beschermen

Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers hangt dode kraaien op om oogst te beschermen

In Onze boerderij, en nu zelf is Yvon Jaspers haar eigen boerderij begonnen. Ze heeft onder meer kippen en varkens en er groeien komkommers, andijvie, aardappels en nog veel meer in haar tuin. Maar er komt heel wat bij kijken en ze stuit op de nodige problemen, zoals een kraaienplaag. Boerin Bertie had echter een niet zo gezellige maar effectieve oplossing om de oogst te beschermen: het ophangen van dode kraaien.

Bekijk de beelden van Onze boerderij: en nu zelf hieronder.

Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv.

<em>Onze boerderij, en nu zelf</em>: Yvon Jaspers hangt dode kraaien op om oogst te beschermen In Onze boerderij, en nu zelf is Yvon Jaspers haar eigen boerderij begonnen. Ze heeft onder meer kippen en varkens en er groeien komkommers, andijvie, aardappels en nog veel meer in haar tuin. Maar er komt heel wat bij kijken en ze stuit op de nodige problemen, zoals een kraaienplaag. Boerin Bertie had echter een niet zo gezellige maar effectieve oplossing om de oogst te beschermen: het ophangen van dode kraaien. Bekijk de beelden van Onze boerderij: en nu zelf hieronder. Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv. Onze boerderij: en nu zelf: bekijk de eerste beelden van aflevering 2 Bekijk deze video » Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers kan pittig eten niet aan Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers hangt dode kraaien op om oogst te beschermen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV