Veronica Offside: Tom Staal bij Fortuna Sittard om nieuwe Spaanse trainer te eren

Veronica Offside: Tom Staal bij Fortuna Sittard om nieuwe Spaanse trainer te eren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em>: Tom Staal bij <em>Fortuna Sittard</em> om nieuwe Spaanse trainer te eren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Fortuna Sittard heeft ook de tweede wedstrijd onder leiding van de Spaanse trainer Julio Velázquez gewonnen. Voor eigen publiek waren de Limburgers afgelopen zondag met 2-0 te sterk voor FC Volendam. Vandaag Offside-verslaggever Tom Staal gaat langs in Sittard om de stemming te peilen. Wat vinden de Fortuna-fans van de nieuwe trainer? Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fortuna Sittard heeft ook de tweede wedstrijd onder leiding van de Spaanse trainer Julio Velázquez gewonnen. Voor eigen publiek waren de Limburgers afgelopen zondag met 2-0 te sterk voor FC Volendam. Vandaag Offside-verslaggever Tom Staal gaat langs in Sittard om de stemming te peilen. Wat vinden de Fortuna-fans van de nieuwe trainer?

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV