Op1: horecatycoon Won Yip over persoonlijke documentaire Koning op de Dam (video)

Op1: horecatycoon Won Yip over persoonlijke documentaire Koning op de Dam (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: horecatycoon Won Yip over persoonlijke documentaire <em>Koning op de Dam</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hij kocht op zijn negentiende zijn eerste café en heeft inmiddels een geschat vermogen van 11 miljoen. Alles wat Won Yip aanraakt, lijkt in goud te veranderen, maar wat gaat er schuil achter het succes van de horecabaas? Hij laat het allemaal zien in de persoonlijke documentaire Koning op de Dam. In Op1 vertelde hij: 'Het sterke aan deze documentaire is dat ze op een ongelofelijk mooie manier de oude beelden hebben gebruikt.' Op donderdag 6 oktober is de documentaire Koning op de Dam om 22.20 uur te zien op NPO 2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: horecatycoon Won Yip over persoonlijke documentaire Koning op de Dam (video)

Hij kocht op zijn negentiende zijn eerste café en heeft inmiddels een geschat vermogen van 11 miljoen. Alles wat Won Yip aanraakt, lijkt in goud te veranderen, maar wat gaat er schuil achter het succes van de horecabaas? Hij laat het allemaal zien in de persoonlijke documentaire Koning op de Dam. In Op1 vertelde hij: 'Het sterke aan deze documentaire is dat ze op een ongelofelijk mooie manier de oude beelden hebben gebruikt.'

Op donderdag 6 oktober is de documentaire Koning op de Dam om 22.20 uur te zien op NPO 2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV