Op1: Annemarie Oster schreef het boek 'Mantelliefde' over de zorg voor haar man (video)

Op1: Annemarie Oster schreef het boek 'Mantelliefde' over de zorg voor haar man (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Annemarie Oster schreef het boek 'Mantelliefde' over de zorg voor haar man (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Rond haar zestigste ontmoette oud-schrijfster Annemarie Oster een charmante man. Ze vallen voor elkaar, gaan samenwonen en trouwen. Als de gezondheid van haar nieuwe liefde achteruit gaat, raakt hij afhankelijk van haar mantelzorg. Over het zorgen voor haar man schreef Oster Mantelliefde. In Op1 vertelde ze over het schrijfproces: 'Ik stond wel versteld van mezelf. Ik wist niet dat ik het in me had, maar het ging heel natuurlijk.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Annemarie Oster schreef het boek 'Mantelliefde' over de zorg voor haar man (video)

Rond haar zestigste ontmoette oud-schrijfster Annemarie Oster een charmante man. Ze vallen voor elkaar, gaan samenwonen en trouwen. Als de gezondheid van haar nieuwe liefde achteruit gaat, raakt hij afhankelijk van haar mantelzorg. Over het zorgen voor haar man schreef Oster Mantelliefde. In Op1 vertelde ze over het schrijfproces: 'Ik stond wel versteld van mezelf. Ik wist niet dat ik het in me had, maar het ging heel natuurlijk.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV