Schaakliefhebber Nick Schilder over zaak Niemann in Op1: 'Is eigenlijk al veroordeeld'

Schaakliefhebber Nick Schilder over zaak Niemann in Op1: 'Is eigenlijk al veroordeeld'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Schaakliefhebber <em>Nick Schilder</em> over zaak Niemann in <em>Op1</em>: 'Is eigenlijk al veroordeeld' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het gaat binnen de schaakwereld al wekenlang nergens anders meer over: de beschuldiging van wereldkampioen Magnus Carlsen dat de Amerikaan Hans Niemann valsspeelde tegen hem. De schaakbond heeft nu een officieel onderzoek gestart. Schaakliefhebber Nick Schilder volgt de zaak op de voet: 'Niemann is eigenlijk al veroordeeld omdat Carlsen weigert nog tegen hem te spelen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schaakliefhebber Nick Schilder over zaak Niemann in Op1: 'Is eigenlijk al veroordeeld'

Het gaat binnen de schaakwereld al wekenlang nergens anders meer over: de beschuldiging van wereldkampioen Magnus Carlsen dat de Amerikaan Hans Niemann valsspeelde tegen hem. De schaakbond heeft nu een officieel onderzoek gestart. Schaakliefhebber Nick Schilder volgt de zaak op de voet: 'Niemann is eigenlijk al veroordeeld omdat Carlsen weigert nog tegen hem te spelen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV