Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van de populaire, gloednieuwe dramaserie Rampvlucht te zien op NPO 1. We krijgen te zien hoe het verhaal van Vincent, Asha en Pierre afloopt - en daarmee ook de nasleep van de vliegramp in de Bijlmer. Parlementaire enquêteVincent, Asha en Pierre doen een laatste wanhopige zet om Den Haag over te halen een medisch onderzoek goed te keuren. Er wordt een schokkende ontdekking gedaan, die Nederland op z'n grondvesten doet schudden. Ruim zes jaar na de ramp lijkt het er dan eindelijk van te komen: een parlementaire enquête. Komt de waarheid eindelijk aan het licht? Over de serieDinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht. Bekijk ook Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama Bekijk deze video » Zien: NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerramp maakt grote indruk op acteurs Bekijk deze video »
Uitzending :
Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 4 October 2022 om 22:16

Vanavond is de laatste aflevering van de populaire, gloednieuwe dramaserie Rampvlucht te zien op NPO 1. We krijgen te zien hoe het verhaal van Vincent, Asha en Pierre afloopt - en daarmee ook de nasleep van de vliegramp in de Bijlmer.

Parlementaire enquête
Vincent, Asha en Pierre doen een laatste wanhopige zet om Den Haag over te halen een medisch onderzoek goed te keuren. Er wordt een schokkende ontdekking gedaan, die Nederland op z'n grondvesten doet schudden. Ruim zes jaar na de ramp lijkt het er dan eindelijk van te komen: een parlementaire enquête. Komt de waarheid eindelijk aan het licht?

Over de serie
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

Actuele video's

Meer actuele video's