De Avondshow met Arjen Lubach: "Online gokken trekt veel randdebielen aan"

De Avondshow met Arjen Lubach: "Online gokken trekt veel randdebielen aan"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: &quot;Online gokken trekt veel randdebielen aan&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach vierde maandag dat gokken op sportwedstrijden precies een jaar geldig is in Nederland. In die periode hebben vooral jongvolwassenen een half miljard euro vergokt. Hoogste tijd om sportdeskundige Diederik Smit te ondervragen naar deze praktijken. Lubach brengt voorzichtig ter sprake dat online gokken waarschijnlijk veel jongeren aantrekt die gevoelig zijn voor een verslaving. Dat beaamt Smit: "Online gokken trekt veel randdebielen aan." Ook is het vreemd dat uitgerekend Wim Kieft, zelf jarenlang verslaafd aan drank en drugs, reclame maakt voor gokken. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: "Online gokken trekt veel randdebielen aan"

Arjen Lubach vierde maandag dat gokken op sportwedstrijden precies een jaar geldig is in Nederland. In die periode hebben vooral jongvolwassenen een half miljard euro vergokt. Hoogste tijd om sportdeskundige Diederik Smit te ondervragen naar deze praktijken. Lubach brengt voorzichtig ter sprake dat online gokken waarschijnlijk veel jongeren aantrekt die gevoelig zijn voor een verslaving. Dat beaamt Smit: "Online gokken trekt veel randdebielen aan." Ook is het vreemd dat uitgerekend Wim Kieft, zelf jarenlang verslaafd aan drank en drugs, reclame maakt voor gokken.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV