Gabs bij Jinek: 'Zo ontstond mijn liefde voor dieren'

Gabs bij Jinek: 'Zo ontstond mijn liefde voor dieren'

Woensdag 5 oktober 2022 om 09:37

Dat Tiktokker en Instagrammer Gabs een enorme dierenliefhebber is was al wel duidelijk maar hoe is die liefde zo ontstaan? 'Het is begonnen bij mijn moeder. Ik ging altijd met haar naar Blijdorp toe, naar de dierentuin. Dat was voor mij elke keer weer een nieuwe reis: ik rende door de dierentuin, las de bordjes en dat blijft dan gewoon bij je hangen', vertelde hij dinsdagavond bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Gabs bij <em>Jinek</em>: 'Zo ontstond mijn liefde voor dieren' Dat Tiktokker en Instagrammer Gabs een enorme dierenliefhebber is was al wel duidelijk maar hoe is die liefde zo ontstaan? 'Het is begonnen bij mijn moeder. Ik ging altijd met haar naar Blijdorp toe, naar de dierentuin. Dat was voor mij elke keer weer een nieuwe reis: ik rende door de dierentuin, las de bordjes en dat blijft dan gewoon bij je hangen', vertelde hij dinsdagavond bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Gabs bij Jinek: 'Zo ontstond mijn liefde voor dieren'

Actuele video's

Meer actuele video's