Keuringsdienst van waarde: klopt dit vreemde verhaal over de kweekgarnaal?

Keuringsdienst van waarde: klopt dit vreemde verhaal over de kweekgarnaal?

Morgen, op donderdag 5 oktober, gaat het in Keuringsdienst van waarde over de kweekgarnaal. Ooit zwommen ze alleen in zee: grote garnalen. Nu worden ze hier ver vandaan gekweekt voor consumptie. En over die kweek hoorde de Keuringsdienst een vreemd verhaal. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over de kweekgarnaal hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: klopt dit vreemde verhaal over de <em>kweekgarnaal</em>? Morgen, op donderdag 5 oktober, gaat het in Keuringsdienst van waarde over de kweekgarnaal. Ooit zwommen ze alleen in zee: grote garnalen. Nu worden ze hier ver vandaan gekweekt voor consumptie. En over die kweek hoorde de Keuringsdienst een vreemd verhaal. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over de kweekgarnaal hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: apenarbeid in je kokosmelk? Bestaat dat? Bekijk deze video » Teun van de Keuken en Yvette van Boven kibbelen erop los in Op1: "Spaghetti is fout!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV