Yvon Jaspers maakt salades in Van gewas tot gerecht: "Gooi niet onnodig weg"

Yvon Jaspers maakt salades in Van gewas tot gerecht: "Gooi niet onnodig weg"

Woensdag 5 oktober 2022 om 17:44

In Onze boerderij, en nu zelf is Yvon Jaspers haar eigen boerderij begonnen. Hoe bereid jij jouw andijvie het liefst? Voor de derde aflevering van 'Van gewas tot gerecht' koken Yvon en Ramon een razendsnelle salade van de groente. Bekijk de beelden van Onze boerderij: en nu zelf hieronder.

Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv.

Yvon Jaspers maakt salades in <em>Van gewas tot gerecht</em>: &quot;Gooi niet onnodig weg&quot; In Onze boerderij, en nu zelf is Yvon Jaspers haar eigen boerderij begonnen. Hoe bereid jij jouw andijvie het liefst? Voor de derde aflevering van 'Van gewas tot gerecht' koken Yvon en Ramon een razendsnelle salade van de groente. Bekijk de beelden van Onze boerderij: en nu zelf hieronder. Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers kan pittig eten niet aan Bekijk deze video » Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers hangt dode kraaien op om oogst te beschermen Bekijk deze video »
TV :
Yvon Jaspers maakt salades in Van gewas tot gerecht: "Gooi niet onnodig weg"

Actuele video's

Meer actuele video's