Five Live: Liz wordt woedend op stagiaire vanwege een kopje koffie

Five Live: Liz wordt woedend op stagiaire vanwege een kopje koffie

Zondag kun je kijken naar de tweede aflevering van de comedyserie Five Live. In een voorproefje is te zien dat eindredacteur Liz compleet uit haar slof schiet vanwege een kopje koffie. Stagiaire Honey krijgt de hele tirade over zich heen. “Een klein foutje van jou kan een grote misser worden voor mij, kan vervolgens een blunder van jewelste worden in de uitzending waar Sara vervolgens virtueel voor wordt opgeknoopt”, aldus Liz.

Bekijk het fragment van Five Live hieronder.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

<em>Five Live</em>: Liz wordt woedend op stagiaire vanwege een kopje koffie Zondag kun je kijken naar de tweede aflevering van de comedyserie Five Live. In een voorproefje is te zien dat eindredacteur Liz compleet uit haar slof schiet vanwege een kopje koffie. Stagiaire Honey krijgt de hele tirade over zich heen. “Een klein foutje van jou kan een grote misser worden voor mij, kan vervolgens een blunder van jewelste worden in de uitzending waar Sara vervolgens virtueel voor wordt opgeknoopt”, aldus Liz. Bekijk het fragment van Five Live hieronder. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland. FIVE LIVE afl 1: Sara en Roderik krijgen harde waarheid van kijkers te horen Bekijk deze video » Five Live: Sara (Linda de Mol) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt Bekijk deze video »
Serie :
Five Live: Liz wordt woedend op stagiaire vanwege een kopje koffie

Actuele video's

Meer actuele video's