FIVE LIVE afl 1: Sara en Roderik krijgen harde waarheid van kijkers te horen

FIVE LIVE afl 1: Sara en Roderik krijgen harde waarheid van kijkers te horen

Zondag 2 oktober 2022 om 13:39

Vanavond zien we de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met Linda de Mol en Waldemar Torenstra als presentatieduo. Ze krijgen de uitslag van een kijkcijferonderzoek te horen en dat maakt het duo wat onzeker. Bekijk het fragment van deze splinternieuwe SBS6-serie hieronder.

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland.

<em>FIVE LIVE</em> afl 1: Sara en Roderik krijgen <em>harde waarheid</em> van kijkers te horen Vanavond zien we de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met Linda de Mol en Waldemar Torenstra als presentatieduo. Ze krijgen de uitslag van een kijkcijferonderzoek te horen en dat maakt het duo wat onzeker. Bekijk het fragment van deze splinternieuwe SBS6-serie hieronder. De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland. Bekijk ook Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol Bekijk deze video » Humberto: "Nieuwe komische dramaserie FIVE LIVE trekt zeker een miljoen kijkers" Bekijk deze video »
Serie :
FIVE LIVE afl 1: Sara en Roderik krijgen harde waarheid van kijkers te horen

Actuele video's

Meer actuele video's